Stridsmølle Feriehus

Hvis man ønsker at komme lidt væk fra lejr-livet på teltpladserne og få en “ordentlig seng” at sove i, så findes der langs å-systemet en række muligheder for en mere komfortabel overnatning.

Suså Kano & Kajak tilbyder overnatning i vores feriehus; Her råder vi over 2 værelser med henholdsvis 2 og 3 sengepladser. Prisen er 1000,- for hele huset pr. nat. (ved leje i mere end 3 dage ydes rabat). I Stridsmøllehuset er der adgang til både stue, køkken og bad. Kontakt os for yderligere info. vedr. booking, mv.

Hvis i ikke har lyst til selv at stå for madlavningen når i er fremme, finder i menukort fra det lokale pizzeria der bringer aftensmaden ud til jer

IMG_7380
IMG_7375

Øvrige B&B muligheder

På den nord-vestlige side af Tystrup Sø findes “Frysehuset i Kællerød“; Et meget hyggeligt og moderne indrettet lille hus med en fantastisk beliggenhed til Tystrup Sø. Se mere på www.frysehusetkaelleroed.dk.

Ved den syd-vestlige side af Tystrup Sø finder man “Hørhaven Bed & Breakfast“. Hørhaven er en økologisk besøgsgård som dyrker klimavenlig permakultur- og skovlandbrug og har dyrevelfærd og biodiversitet i fokus. Hos Hørhaven tilbydes overnatning for hele familien i hyggelige ferie-lejligheder. Priser og faciliteter kan ses her: Hørhaven – Økologisk Landboturisme (hoerhaven.com)

I Skelby finder man “Depotet” – byens gamle øl-depot, som i dag er indrettet som vandrehjem. Her er der mange sengepladser og mulighed for at overnatte under behagelige forhold. Tlf. nr. til booking: 26 20 97 19. Priser og faciliteter kan ses på dette link.

Har du brug for hjælp?

Vi er altid klar til at hjælpe dig med rådgivning og svar på spørgsmål.

Ring til os på +45 61 44 10 88 eller send os en mail.

Indkøbskurv
Share via
Copy link
Powered by Social Snap